Flatenbadet

Personligen så längtar jag efter hösten, svalare temperaturer och förhoppningsvis en lättare vardag kring corona. Trots att temperaturerna just nu är för höga för att jag ska tycka det är skönt att vara ute (20-23 grader är perfekt!) så tar vi vara på sommarens sista dagar och nu senast så tog vi en dagsutflykt till flatenbadet tillsammans med mormor och morfar. Okej, bara för att klargöra något så talar jag alltså om Michelles mormor och morfar så fort jag nämner det haha Inte mina morföräldrar.

Solen sken, värmen var hög (närmare 28 grader) men vi lyckades fånga en av de få platserna i skuggan. Perfekt för mig och perfekt för Michelle. Det var ganska mycket folk så Michelle observerade mycket och länge och höll sig lugn under hela vistelsen. Det är så hon fungerar, hon har ärvt den lugna sidan från mig där hon observerar och tar in allt för att bearbeta det inombords. På gott och ont kan man kanske säga. Vi åt goda hembakade vaniljbullar, lät Michelle röra vid sand för första gången och hon fick även plaska sina fötter i sjön. Lika neutral som sist men hon tog eget initiativ till att plaska med fötterna så det var fint att se. Dagen tillsammans avslutades med lunch hemma hos och lite mer bebisgos. Så mysig dag och jag är så glad att Michelle får möjlighet att spendera så mycket tid med sina morföräldrar.