Picknick vid Tyresö Slott

Vilken underbar dag vi hade igår tillsammans med mormor och morfar vid Tyresö Slott. Vi satte oss vid Café Notholmen på en filt nära vattnet i skuggan för en ljuvlig picknick. Jag är verkligen inget fan av att sitta i solen (gillar inte att sola då jag aldrig blir brun så ser ingen mening med det) men nu när jag tänker på Michelle och att hon inte ska vara i solen så är det en bra ursäkt att sätta sig i skuggan för hela sällskapet. Mamma hade förberett några mackor till oss och jag hade köpt en god chokladkaka som jag avnjöt med Michelle i famnen. Har nog blivit lite av en expert på att äta med en hand haha.

Där satt vi i några timmar och bara njöt av sommaren, lät Michelle utforska området och några löv på närliggande träd samt fick sällskap av en and och hennes unge. De var så fräcka att de gick upp på filten och ryckte mackan ur pappas hand haha. Vågar nog även påstå att Michelle kände sig lite tryggare i sällskap av sin mormor och morfar vilket kändes så befriande. Min önskan är såklart att Michelle ska känna sig trygg med sin familj men det kommer, hon är ju fortfarande så liten.