Inreda varje rum

God morgon fina solstrålar! Vet ni vad jag vaknade upp med idag? Inredningsfeeling så att det bara skriker om det. Det var nästan det enda som cirkulerade i min hjärna när jag höll på att natta Michelle igår kväll. Jag fick ett enormt sug över att ta tag i vår garderob och började direkt tänka på hur man bäst inreder en liten walk-in closet. Just nu är vår garderob ganska stökig, rörig, tråkig och oinspirerande. Jag vill ha in mer lyx, ”renlighet” om man kan säga så och mer ordning. Det ska vara kul att välja ut kläder för dagen. Jag ser framför mig två byråer (en var på vardera sida), smal hyllförvaring bredvid där man kan ha skor, dekoration och annat framme, en fluffig matta och sedan en spegel. Då är vi nog på god väg till en riktigt minimalistisk och snygg walk-in-closet. Sen är bara frågan om vi ska stänga igen dörren som just nu är mot hallen för att öppna upp en dörr in mot sovrummet eller om vi ska låta det vara. Det blir ju mer en walk-in-closet om ingången är mot sovrummet men det gör ju projektet något svårare och dyrare haha

Bilder från Pinterest.

När jag sedan spånade vidare på det här med att inreda lägenheten nu imorse så kom jag på att nästan alla rum i lägenheten saknar ett eller flera element för att vara komplett. Bland annat så behöver Michelles rum den lekfulla känslan och vardagsrummet behöver nytt soffbord och liv på väggarna. Detta är ett projekt, ett stort men roligt projekt att utföra nu när man är mammaledig. Har redan börjat söka runt på snygga byråer, soffbord och fina dekorationer att kanske klicka hem. Det ska bli så fint här hemma, ett rum i taget och ni får självklart följa med på resan. Aja, det får jag ta tag i senare för nu måste jag göra mig i ordning. Snart kommer Michelles mormor och morfar förbi för en utflykt till Tyresö Slott. Inte en helt fel tisdag och jag lovar att uppdatera om dagen när jag kommer hem haha 🙂

Bilder från Pinterest.