Tillbaka till rutinerna

Hej alla fina läsare! Hur mår ni denna första vecka i augusti? Är semestern över eller njuter ni av att sommartemperaturen gjorde en comeback? Här hemma är semestern över då Alex är tillbaka på jobbet igen. Det känns verkligen så tomt här hemma utan honom. Att ha fått nästan 5 veckor tillsammans är lyx och vi har verkligen njutit av att ha hela familjen samlad. Men då semestern är över innebär det också att det är dags att försöka ta tag i rutinerna igen. Har precis dukat upp god frukost på balkongen som en belöning efter morgonens träningspass. Hann med 30 minuters spinning och mammamage innan Michelle kände att hon fått underhålla sig själv länge nog. Hon har blivit bättre på att vara själv vilket är så skönt för mig. Då har jag möjlighet att hinna med det jag vill hinna med 🙂

Den här veckan kommer ni få ta del av mycket intressant läsning här på bloggen. Har en del inlägg sparade som bara väntar på att publiceras. Allt från Michelles första matupplevelse med en pytteliten smakportion, de två sista uppdateringarna från resan till Gotland, bra tips på amningskläder samt förra veckans höjdpunkter som kommer upp senare idag. Så kul, augusti börjar bra och veckans planer är som följande:

  • Få till värdefull kvalitetstid med Michelles mormor och morfar då de har en semestervecka kvar. Förhoppningsvis får vi till två träffar denna vecka på tisdag och onsdag.
  • Gå minst en promenad med Linnea.
  • Ska till en sjukgymnast här i Tyresö på torsdag för att titta närmare på Michelles nacke (som jag skrev om efter hennes 4 månaders kontroll på BVC).