Första dopp i havet

Det är så härligt att allt Michelle gör kommer vara hennes första gång göra det. Den insikten är helt fantastisk och när vi var på Gotland så passade vi på att ge Michelle hennes allra första dopp i havet. I alla fall hennes första plaskande med fötterna i vattnet. Wow vilken upplevelse och jag tror nog att jag och Alex tyckte det var mer rolig och minnesvärt än vad hon själv tyckte. Hon var väldigt neutral som att hon tänkte vad ”tusan håller ni på med som plaskar mina fötter i detta vatten som inte är min badbalja hemma!”.

Vi tog en tur till Blå lagunen som är ett kalkstensbrott. Det har gjort stranden likt ett vitt täcke av stenar och vattnet vackert blått som i ett tropiskt land. Perfekt för ett första dopp för henne. Synd bara att temperaturerna inte var densamma som i ett tropiskt land så att hon kunde doppa hela kroppen, men man kan inte få allt haha. Den första gången får bli en annan gång bara.