Ny vecka

Hej på er 🙂 Ny vecka med nya tillfällen att fylla livet med det man vill. Detta är Alex sista semestervecka så vi ska passa på att maxa den så mycket som det går både med att göra ingenting tillsammans men kanske ta oss iväg på ett äventyr eller två om vi känner för det. Semester med en bebis blir ju lite annorlunda än om man hade varit själva, såklart, så Michelle får glatt följa med på det vi känner för. Nästa sommar kommer det ju bli annorlunda då vi kommer göra saker som hon tycker är kul då hon kommer ha mer att säga till om haha.

Som i förrgår när vi satte oss på ALT här i Tyresö för ett glas och lite pommes. Så enkelt men så mysigt och ett perfekt sätt att umgås på tillsammans som en familj. Vi satte oss på uteserveringen och bara njöt. Ibland behöver det inte vara så komplicerat hela tiden. Btw så är det ju riktigt gott att bara äta pommes med bea på sidan.

Idag är planen att luncha med fina Hanna som kommer förbi för att träffa Michelle för första gången. Dessa träffar blir så känslosamma för mig när man får visa upp sin skatt till vänner för första gången. Det är något fint i det, man känner sig så stolt över sin lilla plutt!