Morgonpigg bebis

Hej alla fina läsare, hur mår ni? 🙂 Nu är jag tillbaka igen efter en liten semesterpaus från bloggen och Instagram när vi åkte till Gotland i förra veckan. Det behövdes lite radioskugga för att verkligen njuta av semestern och det faktum att det var vår allra första semester som en familj. Det är speciellt! Sen att det även var Michelles första semester gjorde det ännu mer speciellt. Jag ska summera hela resan till Gotland i några inlägg som jag redan börjat förbereda så i veckan får ni ta del av vår vardag igen blandat med lite smått och gott från vår semester på Gotland.

Här hemma har vi en morgonpigg bebis från dag till dag. Vissa dagar kan hon sova till 10 för att, som idag, vakna runt 8 haha. Älskar att vakna till av att höra henne jollra och skratta för sig själv i sängen. När man sedan öppnar ögonen ser man hur hon tittar på en med sina stora ögon och hur ett busigt och glatt leende smyger sig fram i ansiktet på henne. Då är det helt okej att vara en trött mamma när man vaknar för att man får se hennes glädje i hela ansiktet. Okej, jag ska inte ljuga. Det är många gånger jag vaknar av att hon är vaken och tänker ”snälla, bara 30 minuter till”. haha Men man blir pigg sen ändå.