Första besöket på ett café med bebis

Äntligen fredag och snart helg fina läsare men vad gör det när man är mammaledig och varje dag är som en helg 🙂 Är det några av er som snart går på semester eller som redan njuter? Kanske en konstigt tid att vilja ha semester på men man ska aldrig underskatta kraften i att vila. Vi passar verkligen på att vila här hemma nu när vädret varit lite sisådär senaste dagarna – sen på grund av att Michelle varit ganska grinig – tror verkligen Alex behövt det.

Igår var vi ute på lite äventyr som resulterade i vårt första besök på ett café med Michelle tillsammans med min fina vän och gudmor Linnea. Det var så mysigt att komma ut lite, höra myllret från människorna utanför och känna dofterna från ett levande område. Har saknat det så mycket.Vi satte oss på Thelins vid Sundbyberg och de hade kryssat för vartannat bord så att man kunde hålla 2 meters avstånd från varandra. Så smart. Tog en god drottningholmpaj med vaniljsås som jag hann äta upp innan Michelle blev lite gnällig. Hon har nog kommit in i en fas där det enbart är mammas och pappas famn som gäller då hon började gråta båda gångerna hon satt i Linneas knä. Plutten då <3 Kände mig stolt som hanterade situationen med gråt på ett så lugnt sätt med tanke på att vi var ute. Visserligen var det inte mycket gråt men med tanke på att jag bara suttit instängd i lägenheten i nästan 3,5 månad så är varje stund ute med en lite gnällig bebis en ny utmaning.