3 timmars nattning

Usch vilken frustrerande kväll det blev igår. Jag blir så ledsen när jag till skillnad från Alex inte verkar kunna få Michelle att somna om kvällarna utan att först kämpa i några timmar. Igår försökte jag i kanske 3 timmar utan någon tur. Hon bara kämpade emot, småskrek och gjorde allt för att inte somna även fast man såg hur trött hon var. Sen smög sig min envishet på också där jag trevligt tackade nej till Alex hjälp trots att han ett flertal gånger erbjöd sig att försöka. Varför envisas jag för, speciellt med något så frustrerande och jobbigt som att inte få sin bebis att somna. Men, jag är som jag är och jag ville få henne att somna med min mammanärvaro! När det inte längre fungerade så fick Alex ta upp henne och guess what? Då somnade hon mot hans bröst efter ca 15 minuter. Så frustrerande. Några fler mammor som upplever detta nu när bebisen är i utvecklingssteg 4?

Anywho, ny vecka och Alex har äntligen semester vilket innebär att jag ska ”planera” de kommande 4 veckorna så att vi har lite att göra i alla fall. Vi kommer såklart ta dagarna som de kommer då denna sommar ska vara utan några måsten, men är det fint väder skulle det vara härligt att åka till något café, till vattnet eller någon park så att man kan lämna lägenheten lite. Har trots allt varit instängd här i 3 månader utan något att göra så vill komma ut lite nu när Alex kan köra oss haha.