Dagens promenad

Hej fina solstrålar, hur mår ni? 🙂 Med mig är det bra, är precis hemkommen efter en härlig barnvagnspromenad med en mamma jag lärt känna här i Tyresö. Hon har en son som föddes i februari och en son som är 18 månader, så det är kul att ha hittat en mamma att umgås med som har ett barn i samma ålder som Michelle. Jag håller hoppet uppe om att hitta fler mammor att lära känna och har hittat några grupper där jag ska prova lyckan.Hade blivit så glad över att hitta 3-4 mammor som man blir nära vän med. Men det är inte lätt det här när det första mötet inte sker lika naturligt som i en föräldragrupp men nu är situationen som den är och det är bara att göra det bästa av det. Det blir inte direkt bättre av att jag deppar ihop. Vill inte heller att Michelle ska märka på min energi att jag mår dåligt. Har hört att bebisar kan snappa upp sådant.

Promenaden var härlig då vädret var perfekt – soligt med lite vind så det inte blev för varmt – vi gick en liten runda, stannade till vid en lekpark så att hennes äldsta son fick leka av sig lite och vi pratade om allt möjligt som hör till mammalivet. Det stora sötsuget man får när man ammar (det är helt sinnes vad sötsugen jag är haha), att natta med hjälp av amning och hur livet nu styrs av sina små älsklingar. Lite kul ändå att någon som är så liten redan har den makten att påverka hur våra dagar kommer se ut oavsett om vi har något planerat eller inte 🙂 Vill Michelle inte samarbeta får man helt enkelt rätta sig efter henne haha