Som förbytt

Michelle måste ha gått in i en ny fas när hon passerade 3 månaders strecket förra veckan. Hon är som förbytt, som att vi har fått en ny bebis haha 😛 Det är som att hon gjort en tvärvändning i humöret och tålamodet då hon mer och mer nu gnäller, gråter och skriker bara för att utan någon egentlig anledning. Det hoppas jag i alla fall haha Jobbigt annars om vi tror att hon skriker bara för saken skull men hon försöker säga oss något. Det är en envis liten tjej vi har som gnäller om vi inte gör exakt som hon vill haha. Det hela har smugit sig på under veckan med lite mer gnäll än dagen tidigare. Igår small det till rejält då hon hela eftermiddagen och kvällen skulle göra allt för att inte samarbeta med oss. Vare sig det kom till amning, lek, hur vi bar henne och nattning. Oj oj, nattningen tog över 2 timmar igår då hon skrek och grät vad vi än gjorde. Inget dög men efter att Alex bar henne en liten stund efter mitt tappra försök att få henne att somna så samarbetade hon tillslut. Phuu. Ingen dag är den andra lik med en bebis så det är bara att spänna fast säkerhetsbältet och följa med på åkturen stadigt och säkert i stolen haha 😀