Den tiden på månaden

när-kommer-mensen-tillbaka-efter-förlossning

Ni som förstår ni vet vad jag pratar om, mensen är tillbaka igen efter förlossningen. Det känns konstigt, jag har liksom inte haft min mens på nästan exakt 1 år vilket har varit så skönt haha men nu är den tillbaka igen. Tidigare så undrade jag när kommer mensen tillbaka efter en förlossning och då jag helammar trodde jag att det skulle dröja i kanske 6 månader. Men 3 månader tog det för mig. Jag var orolig att mensen skulle förändras efter en förlossning, att jag skulle få mer mensvärk och mer mängd mens men där har jag haft tur att den fortsatt är detsamma. I alla fall för nu haha Tänk om det kommer förändras om någon månad? :/

Men hej på er, hur mår ni? Jag behövde ett litet break där efter förra veckans nyhet om den uteblivna föräldragruppen. Jag försöker tänka att det är okej att känna ledsamhet över men även göra det bästa av situationen, förstå att det finns flertal mammor som befinner sig i samma frustrerande sits och att jag får se det som ett bra tillfälle att kunna lägga all mitt fokus och tid på Michelle. Vilket är så fint. Men snart har Alex semester vilket innebär att vi som en liten familj kan åka iväg och hitta på saker och det längtar jag efter. Men nu är det en ny vecka så ska göra det bästa av dagarna som kommer. Vädret ska bli svalare – yes – så nu kan man ta sig ut igen utan att värmen blir för påtaglig för Michelle!