Midsommar i bilder

Hej alla fina läsare – jag hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fin midsommarhelg oavsett vad ni valde att göra eller inte göra. Det viktigaste för mig och för er ska vara att ha spenderat denna helg precis så som ni vill oavsett om det är att ha en hejdundrande midsommarfest med vännerna, filmmaraton hela dagen för dig själv eller ha en vän över för lite god mat. Det som gör dig glad är receptet för en helt fantastisk midsommar <3

Vi var ute på Dalarö hos Alex moster och hade det trevligt. Hörde ljudet från vattnet, åt god mat (för det mesta kall för min del då Michelle skulle ammas), klarblå himmel med skinande sol och bara tagit det lugnt. Då jag helammar Michelle så märkte man verkligen hur mycket man missar när man går iväg för att amma sin bebis. Lunchen fick jag nästan slänga i mig då hon behövde ammas, jag missade kubbturneringen och middagen fick jag äta kall haha Livet som mamma när man är målmedveten att helamma hela tiden haha 😀 Men här får ni lite smått och gott från vår midsommar <3