Sovrutin för bebis

Hej i regnet, är ju som att någon satt igång en dusch i himlen haha Blir det en barnvagnspromenad idag då måntro? 😂 Anywho så var det ingen bra natt inatt, för mig då. Michelle sov ganska så bra förutom lite gnäll på, vad jag tror, värmen. Nu är vi ju 3 personer som värmer upp sovrummet, visserligen är den tredje personen väldigt liten men nu när sommartemperaturerna är här blir det ju såklart varmt om nätterna. Så runt kl 1 så vaknade hon för sin nattamning, jag bytte blöja, gick runt med henne, tog av pyjamasen och ammade lite till innan hon somnade i min famn runt kl 3. Men tror ni jag somnade? Jag var hur pigg som helst och låg vaken till strax efter 5 😂 Fick sova lite med Michelle under täcket nu på morgonen så fick sova några extra timmar i alla fall 😊

Men ni med barn, småbarn då, hur ser er sovrutin för bebisen ut? Vi kan bara få Michelle att somna när man ammar henne och har en ganska genomgående sovrutin varje dag. Vi börjar göra henne redo för läggdags runt 20:30-21, vi byter blöja inför natten, ger babymassage (en ny rutin, ska även införa sagostund på kvällen) och sedan ammar henne tills hon somnar runt jl 22. Det jag undrar är om man ska försöka lära henne att somna själv med hjälp av en annan sovrutin som man kan lära henne? Okej, jag får faktiskt inte glömma bort att hon bara är (snart) 3 månader men tänker att mycket etsar sig fast i hennes rutiner redan nu 😊