Besöka barndomshemmet

Hej hej 😊 Jag försöker just nu hitta på olika sätt att både ge Michelle närhet samtidigt som jag kan göra annat, som att blogga och arbeta på min idé. Så just nu ligger hon mot mitt bröst och suger på handen medan jag skriver detta inlägg för er med datorn i knät. Multitasking när det kommer till att vara mamma och samtidigt som man vill hålla kvar de bitar som fortfarande gör mig till Emilia 🙂

Men har ni haft en bra helg? 🙂 Vår helg har varit väldigt lugn men igår så åkte vi hem till mormor och morfar för fika och visa Michelle mitt barndomshem. Det var lite surrealistiskt att vara där igår för sist jag var där var för min suprise babyshower när Michelle fortfarande låg i magen. Sen var det såklart även lite känslosamt att ha med henne där när man själv bodde i det huset från att man var ca 3 månader gammal (som Michelle blir om 1 vecka <3 ) till att man blev ca 22 år. Det var en storslagen känsla att ha med sin dotter till sitt barndomshem <3