Babysitter från BabyBjörn

Här sitter en nöjd tjej och tycker det är så kul att sitta i sin nya babysitter från BabyBjörn. Det tog oss över 2 månader att köpa en  – fråga mig inte varför haha – men bättre sent än aldrig och hon verkar ha det väldigt kul när hon sitter i den. Stolen är verkligen en lifesaver för att få händerna fria för att kunna äta, ta det lugnt på soffan eller småjobba lite. Oavsett om det enbart rör sig om 5 minuter innan hon tycker det blir tråkigt.

Vi valde en BabyBjörn babysitter Bliss Mesh i pärlemorrosa så att hon luftas när hon sitter i den. Tänker att det är ett bra val nu på sommaren så hon inte blir så varm 🙂 Hon får den att gunga lite av sig själv när hon glatt sparkar på benen och hon gillar att titta på figurerna som sitter framför henne. Tänk om man också kunde underhålla sig med något så enkelt. Lite avis är man allt 🙂