Hurra för fredag

Hej! 🤗 Hurra för fredag, hurra för sommar och hurra för att Michelle endast vaknade 2 gånger inatt för att äta. Först sov hon i sin säng och därefter i babynestet bredvid mig i sängen. Sen lyxade vi till det med lite extra sovmorgon efter atr Alex gått till jobbet. Då lade jag Michelle bredvid mig i sängen så att vi kunde sova någon timme till. Så mysigt 🥰

Dock så vaknade jag med, och fortfarande har, lite magont som att livmodern gör ont. Det är i nedre delen av magen som stramar åt lite och det känns bara jobbigt och är inte skönt. Men hallå, efter att ha fött barn så känns det som att magont och andra smärtor inte känns lika jobbiga längre haha. Nu när man har något extremt att jämföra med känns allt annat så fjuttigt i jämförelse. Klarar jag av det – visserligen med nöd och näppe – så är lite magont no biggie. Jag klarar det 😊