Bärsjal från Najell

Jag är verkligen sist på bollen med mycket men gud vad skönt det är att linda in Michelle som en wrap i min nya bärsjal från Najell 😊 Fick den av mina föräldrar då de uppfattade mitt tysta rop på hjälp då Michelle är väldigt närhetstörstande just nu och är som mest glad om man bär henne mot bröstet. Stående, inte sittandes på soffan. Det är både tungt och segt då man blir så låst men att kunna bära henne mot bröstet utan att ”bära” henne är amazing! Sen är den väldigt fin också, mörkblå bärsjal med dekorativa prickar 😊

Annars då? Jo idag bestämde sig Michelle för att vakna och vara pigg från kl 5 imorse efter en natt med mycket rörelse och ljud. Det jobbigaste med allt detta är ju att man själv inte kan sova vidare utan så fort hon är vaken så är jag illa tvungen att ignorera det faktum att ögonlocken är tunga som bly😁 Dagens mål är i alla fall att sätta ihop och träna utifrån ett träningsprogram och hinna jobba lite. Dags att fortsätta lära mig att Michelle faktiskt kan underhålla sig själv även fast jag sitter bredvid 😊