Måndag

Hej måndag och hej fina läsare 😊 Allt bra med er? 😊 Jag lyckades få ännu en natt med lite sömn då Michelle verkar vilja röra sig och låta en massa när hon sover nu. Det gör såklart att jag har svårt att slappna av och somna då kroppen är inställd på att vakna när hon ger ljud ifrån sig. Undrar om det beror på att hon gått in i utvecklingssteg 3 eller språng 3? I alla fall så ska jag försöka göra det mesta av den energi jag har idag och försöka ”slita mig” från Michelle vid korta stunder. Det låter lite hemskt nu när jag läser det haha men det jag menar är att lära mig att jag inte alltid måste underhålla henne hela tiden så att hon lär sig att underhålla sig själv lite. Detta hoppas jag kommer ge mig tid och tillåtelse att faktiskt ta 5 minuter att laga en enkel lunch, sitta ner och småjobba i en kvart eller bara vila i soffan även om Michelle är vaken bredvid. Jag får alltid en så jobbig känsla inombords om jag inte underhåller henne, pratar eller sjunger och är med henne hela tiden när hon är vaken, då känner jag mig som en dålig mamma. Så denna press måste jag få bort från mig själv. Inte lätt att vara mamma när man samtidigt inte vill tappa bort sig själv och allt annat som också är viktigt för en 😊