Äta, dricka och äta

De senaste nätterna så har Michelle sovit dåligt och velat äta massor. I förrigår, igår och nu inatt så har hon aldrig riktigt kommit till ro när vi nattat henne, vaknat så fort man försökte lägga henne i sin säng och hon verkar vara så hungrig/törstig hela tiden. Inte nog med det så sov hon på så många olika sätt inatt. Först en stund i sin säng, sen i sitt babynest, sen mot mitt bröst, i min famn och sen i sängen bredvid mig haha allt inom loppet av ca 6 timmar 😂

Under dagarna verkar hon även bara vilja äta, äta och äta ännu mer då hon äter hysteriskt på sin hand så fort man lägger ner henne på soffan, i sin babysitter eller i babygymmet. Börjar bli lite orolig om det är så att min bröstmjölk inte är tillräcklig längre, som att det inte ger henne tillräckligt med näring och den mängd hon behöver för att bli mätt. Visserligen kan detta hysteriska sugande på handen även bero på att hon upptäcker sin hand mer och mer och försöker stilla sitt växande sugbehov så ska testa att ge henne napp idag för att se om det kan hjälpa. Men om jag ska vara ärlig så ger jag hellre henne bröstet en gång för mycket om hon suger på handen, speciellt nu när det är så varmt och hon blir mer törstig.