Liggamma för enklare nattning

Hej! Idag känner jag mig halvt överkörd. Är inte pigg för fem öre då natten var så jobbig. Det var inte så att Michelle grät, skrek eller inte ville sova men hon ville inte sova i sin säng alls vilket gjorde att jag fick natta om henne ca 3 gånger efter flera misslyckade försök att lägga ner henne i spjälsängen. Hon somnade gott och sov bra i min famn efter att hon ätit klart men så fort jag försökte lägga henne i hennes spjälsäng så vaknade hon och åt hysteriskt på sin hand. Stackars tjej som måste ha varit så törstig/hungrig igår under kvällen och natten eller enbart ville smutta och ha närhet. Oavsett så känner jag mig väldigt dålig som tydligen inte verkar ha matat henne tillräckligt om hon åt så hysteriskt på sin hand även fast det typ var det enda jag gjorde under gårdagen – att amma henne 🙁 Så jag lade henne i hennes rosa babynest bredvid mig så att jag kunde liggamma henne så att när hon väl somnade så var det enkelt för mig att ”dra mig undan” för att själv sova. Att liggamma gör det verkligen enklare att få plutten av sova ostört utan risken att väcka henne när man ska flytta över henne till spjälsängen. Vilket även är skönt för mig när jag är väldigt trött om nätterna. Tror jag fått kanske 2-3 timmars sömn inatt haha Hej från en trött småbarnsmamma som inte kommer kunna dölja sina trötthetstecken idag med varken concealer eller färgad dagkräm 😂