Sista besök hos barnmorskan

Hej i solskenet – sitter majoriteten av er och jobbar utomhus i detta fantastiska väder? 🙂 Själv sitter jag inne med lilltjejen och småjobbar lite då det är lite för varmt för henne att vara ute. Även fast vi inte skulle sitta i solen är det inte direkt a cool breeze i vagnen så det får räcka med 1 promenad om dagen nu. Var ute på en promenad igår när temperaturen låg på 25+ och hon var inte glad då kan jag säga er. Skrek, var ledsen och väldigt varm. Usch, kan inte vara lätt att vara liten och sommaren är här. Jag tycker själv att dessa temperaturer är jobbiga så inte konstigt att hon känner det samma. Typ 18 grader med lite vind är perfekt 😛

Så nu är jag precis hemkommen från en promenad med Michelle och mitt sista besök hos min barnmorska i Tyresö. Känns lite sorgligt att det var mitt sista besök då min barnmorska Sissi har varit med oss sen start och följt min resa som gravid. Hon har liksom tagit del av mina ups and downs och mående under graviditeten så hon är en stor del av den resan. Var ändå lite mysigt på samma gång att hon fick träffa Michelle, visserligen för andra gången, och se hur hon har utvecklats sen sist. Hon log, skrattade och pratade glatt med oss båda. Michelle då alltså haha 😀