Present inför mors dag

This post contains adlinks from Adviral

Hej finisar – allt bra denna torsdag? 😊 Jag fick en relativt god natts sömn inatt dĂ„ Michelle sov i sin egna sĂ€ng (vilket hon gjort nĂ€stan varje dag de senaste veckorna 😊) och endast vaknade för amning 2 gĂ„nger för att sedan somna om igen. Tycker det Ă€r sĂ„ skönt att hon förstĂ„r att hon ska sova vidare nĂ€r hon har Ă€tit klart under natten sĂ„ att hon inte blir pigg av det eller vill vara vaken som under dagen 😊 Undrar om det Ă€r en naturlig klocka hon har i sig eller att vi bara har tur med en bebis som Ă€n sĂ„ lĂ€nge vill sova om nĂ€tterna đŸ€—

PĂ„ söndag fĂ„r jag uppleva min allra första mora dag. SĂ„ overkligt att den dagen nu har större betydelse för mig sjĂ€lv nu nĂ€r jag har en dotter i mitt liv. SĂ„ pĂ„ söndag blir det att fira tvĂ„ mammor, mig sjĂ€lv och min mamma ❀ TĂ€nkte dĂ€rför tipsa om fina mors dag presenter att ge till mamman i ditt liv. Antingen dig sjĂ€lv, din mamma, svĂ€rmor eller en kompis som gör ett bra jobb som mamma 😊 Utöver dessa presenter inför morsdag tycker jag att det finns 1 ytterligare gĂ„va som Ă€r fin att ge:

  1. En upplevelse att göra tillsammans eller som hon kan uppleva sjÀlv som exempelvis brunch i Stockholm, se en teaterförestÀllning tillsammans eller unna henne en uppfriskande skönhetsbehandling (sÄklart nÀr coronapandemin lagt sig).

Tips pĂ„ present inför mors dag? Satsa pĂ„ en Ă„terfuktande ansiktsbehandling, lite exklusivare hudvĂ„rdsprodukter, en upplevelse eller nĂ„gra av presentidĂ©erna nedan đŸ„°

Köksmaskin / Spegel / Morgonrock / Glasask / Face Travel Kit / Doftljus / Handduk / Doftpinnar / Kruka