Välja bilder

Nu ska vi tapetsera hela lägenheten med bilder på Michelle. Nej kanske inte så mycket men bilder ska upp på väggarna för att få in mer av en personlig touch i hemmet och hennes första fotoalbum ska fyllas med gulliga bilder. Dock kommer nu den svåraste biten med detta projekt och det är att välja vilka bilder vi ska framkalla. Vi tänker oss kanske 2-4 fotografier vi ska rama in och ca 30 bilder som ska in i fotoalbumet. Om vi säger så här, Michelle må endast vara 2 månader men tillsammans har vi redan tusentals bilder på henne 😂🥰 Så det är inget lätt beslut det här. Det är typ mer bilder än vad jag lyckas skrapa ihop under de senaste 2 åren 😂 Men hon är ju världens sötaste charmtroll så det är omöjligt att inte fota henne 24/7 😊❤ Hon måste tro att mamma är tokig som trycker upp kameran i ansiktet på henne stup i kvarten, men wow vad det kommer vara kul att titta tillbaka på det sen när hon är äldre.

Jag har i alla fall några alternativ som jag redan valt ut, de som ni ser i inlägget ❤ Nu kommer dock den andra frågan – vart vänder man sig för att framkalla fotografier online?