Barnvagnspromenad i solen

Wow vilket väder vi blir bortskämda med idag. Sol, värme på 20+ och fantastisk grönska. Gav mig ut på en lång barnvagnspromenad på över 1 timme i ett skogsområde här i Tyresö och det var så härligt. Känna doften av all grönska och höra fågelkvitter. Hittade en bra rutt där promenadslingan var utformad som en cirkel så att man, oavsett vilken väg man tog, alltid kom tillbaka till samma ställe. Perfekt om man vill göra det enkelt för sig och se till att man får sin obligatoriska promenad 🙂 Sen var det även ett plus att Michelle inte var ledsen något under promenaden bortsett från en stund precis när vi gick ut men annars sov hon sött eller tittade runt i vagnen 🙂

Tycker det är så svårt nu när temperaturerna stiger och sommaren väntar runt hörnet – hur tusan ska man klä sin bebis så att de inte blir för varma men fortfarande ska vara täckta från solen? :/ Nu bar hon en body, tights och ett par strumpor men vill ju inte klä henne för kallt heller :/ Det blir ju även varmt i vagnen när man har suffletten uppe så det är riktigt svårt det här!