Sista veckan i maj

Hej och vad härligt med en ny vecka. Det slog mig ganska precis att maj snart är förbi och vi går in i junimånad om en vecka. Första sommarmånaden… Hur tusan gick det till? Tiden bara tickar på och det enda man gör är att sitta hemma – vilken ångest :/ Men oj vad Michelle inte var glad igår kan jag säga er. Oj oj oj oj vad hon inte blev nöjd över något vi gjorde. Hon skiftade mellan att gråta och skrika till att skratta och vara glad under hela dagen och var inte nöjd om man inte bar henne mot bröstet och gav henne närhet hela tiden. Man fick inte sitta ner heller utan man var tvungen att gå runt med henne, annars vart hon inte heller glad haha. Hon väckte mig vid 4 på morgonen med första gnället och så höll det på till kvällen haha Livet med småbarn 😛 Dagen började lite på samma sätt och jag kan inte riktigt avgöra om hon fortfarande är väldigt trött, är hungrig även fast hon inte vill ta bröstet eller om hon helt enkelt bara vill gråta och gnälla för sakens skull? Ni vet, uttråkad och vill göra det lite jobbigt för sin mamma 😛 Enligt hennes utvecklingskurva är gråt och gnäll vanligt just nu, i många fall utan anledning, så det är bara att vänta ut tills nästa steg i utvecklingen kommer haha