8 veckors gränsen?

Är snart 8 veckor med en bebis den magiska gränsen för att känna sig lite slut i hjärnan som nybliven mamma? Är så trött idag och då menar jag inte att jag är sömnig. Michelle vaknade till 4 gånger inatt så idag känner jag mig bara så seg, trött i sinnet och kroppen. Förvirrad är jag också, skulle koka te tidigare idag då jag kände mig lite frusen, fyller kannan med vatten och sätter på den. Upptäckte ca 30 minuter senare att jag inte alls hade gjort det. Antar att 8 veckor med en bebis + en hel graviditet med dålig sömn börjar ta ut sin rätt. Har ni några tips på att öka energin igen?

Igår deltog jag i en intervju hos Pricerunner för att prata om shoppingbeteende, hållbarhet och pågående isoleringen. Så kul att få dela mina tankar kring det hela och så snart intervjun är publicerad så kommer jag såklart dela det med er 😊 Men nu är frågan, ska man ge sig ut på en promenad och chansa på att det inte börjar spöregna? Ser lite grått ut nu nämligen haha 🤔