Min helg i bilder

Hej alla fina! Redan tisdag och veckan har kanske inte börjat så effektivt för min del. Michelle är lite extra närhetstörstande just nu och blir snabbt uttråkad oavsett om man bär henne, har henne i sitt babygym eller när man sjunger för henne när hon ligger bredvid i soffan. Tydligen så har hon, eller är på väg, att kliva in i nästa utvecklingsfas vilket gör henne mer otålig än tidigare. Det är helt fantastiskt att se och märka hur hon utvecklas och tar in omvärlden och reagerar på allt, men är det okej att säga att det är liiiite jobbigt att ingen dag är den andra lik och man känner sig dålig för att man inte kan göra sin bebis nöjd?

Jag får ta en dag åt gången, klappa mig själv axeln och säga till mig själv att jag gör ett bra jobb även fast det inte alltid känns som det. Det är trots allt en resa som Michelle gör för att växa. Men för att kicka igång veckan (visserligen en dag senare haha) så tänkte jag visa några snapshots från helgen som varit. Alex fyllde år i fredags och i lördags besökte vi Alex pappas grav och mötte sedan upp Ava för en promenad i solen. Härligt med lite socialt umgänge trots det rådande läget.