Besök av mormor & morfar

Hej allihopa och hej fredag! Vet ni vem som sov i sin egna säng inatt? Hela natten dessutom? Michelle var så duktig som inte hade några bekymmer att sova i sin spjälsäng inatt och hon vaknade bara upp 1 gång för ett blöjbyte och mat. Och ni vet vad det innebär – några extra timmars sömn för min del haha Yeeey! Något jag har märkt de senaste veckorna är att man som mamma har någon mamma-exklusiv extraenergi att samla krafter ifrån även när man knappt sovit något. Känner mig ovanligt pigg på sistone med tanke på att man knappt sover haha

Äter lite sen lunch just nu – färsbiff med vitlökskroketter, då Michelle sover i vagnen efter en promenad med mormor och morfar (mina föräldrar då 🙂 ). De kom förbi en snabbis för en kort promenad där de fick hålla henne för första gången. Det var otroligt fint att se och jag kan tänka mig att det kändes mer overkligt för dem än vad det gjorde för mig att se dem hålla min dotter i famnen <3

Men idag är ingen vanlig dag för det är finaste älsklingens födelsedag ❤ Stort grattis älskling, älskar dig ❤