Baby brain

Igår hade jag en rejäl slänga av ”baby brain” då jag inte kunde komma på mig själv att minnas om jag hade gått på toaletten under gårdagen eller inte. Jag skojar inte, när Alex hade kommit hem från jobbet och klockan hade blivit runt 19-20 så slog det mig att jag inte visste om jag hade gått på toa under dagen. Det var som blankt i huvudet och vart jag än grävde i minnesbanken så kunde jag inte minnas det. Så läskigt, är inte första gången som jag får förvirrad baby brain. Det är ett flertal gånger som jag sagt att jag ska göra något, gör det inte men sen tror att jag gjort det när Alex påpekar det flera timmar senare. Hoppas att det blir bättre med tiden haha

Jag har i alla fall gjort en liten to-do för veckan. Jag vet, jag vet, jag sa att jag inte skulle sätta upp mål/måsten då det är knepigt att hitta tiden för det nu när Michelle tar all min uppmärksamhet men jag behöver det för att fylla mina dagar med mer än bara amning och barnsånger. Planeringen är såklart i en mild, mer snäll och förlåtande form om jag ändå inte skulle hinna med allt som jag vill. Det är inga måsten utan mer saker som jag gärna skulle vilja få gjort. Michelle kommer ändå alltid först 🙂

Veckans to-do!

  • Hinna arbeta minst 1 timme per dag med min affärsidé. Det behöver inte vara 1 sammanhängande timme utan kan vara uppdelat under dagen.
  • Rensa klart garderoben. Japp, jag har inte hunnit klart än haha
  • Fira älsklingens födelsedag på fredag <3
  • Välja hur vi ska investera barnbidraget för maximal tillväxt under kommande 18 åren.
  • Hitta bra barnförsäkring.
  • Gå igenom alla våra bilder på Michelle för att framkalla foton till hennes fotoalbum och några fotoramar.
  • Byta header på bloggen till en som är mer aktuell. Är ju inte gravid längre så behöver en bild som representerar tiden som är nu.
  • Unna mig en avkopplande stund med hudvård (ansiktsmask, fotmask med mera) när Alex kommit hem från jobbet.