Måndag

Hej fina läsare och hej ny vecka! Mår ni bra? 🙂

Jag har varit vaken och uppe sen kl 6 men ska strax försöka få i mig dagens första måltid haha Fram tills nu så har Michelle glupskt ätit en massa mat, sovit i min famn och varit lite otålig så har inte velat eller kunnat lägga henne bredvid mig i soffan. Så är det som småbarnsförälder, hon är som fastklistrad på mig haha Har beställt en massa barnböcker för småbarn, bland annat pekböcker, sagor och visor som jag ska börja läsa för henne som en mysig lässtund tillsammans. Om hon ändå spenderar majoriteten av dagen i min famn så kan man göra det till något mysigt med sagor mer än att hon får lyssna på samma 5 sånger om och om igen då jag inte kan fler haha Har insett att jag knappt kommer ihåg eller kan många av de barnsånger/barnvisor mina föräldrar sjöng när jag var liten och min fantasi på sångtexter är inte riktigt up to speed haha Jag har ingen karriär som låtskrivare i alla fall, det är en sak som är säker haha

Men nu är det måndag och ny vecka, dags att göra en någorlunda möjlig to-do lista. Gillar ändå strukturen så ska planera veckan på ett lättsamt sätt. Har även skickat en förfrågan i marsmammor på Facebook för att hitta mammor som bor i Tyresö. Hade varit så kul att få i alla fall mammakompis som man kan umgås med nu och i framtiden. Tänk om Michelle hittar sin första kompis då? Wow så känslosam jag blev nu ❤