Växer så det knakar

Idag hade vi ett besök hos BVC inbokat för att kolla hennes tillväxtkurva (längd, vikt och skallens mått) samt ett läkarbesök för att kolla hennes höfter, rygg, greppstyrka och syn med mera. Kom lite sent då det är väldigt svårt att lämna hemmet vid önskad tid då hon alltid blir ledsen och vill äta massor precis innan vi ska gå (haha) men som tur är gjorde det inte så mycket och vi hann göra alla kontroller. Hon växer verkligen så det knakar nu och det märker jag på henne då hon börjar bli tyngre och att många av hennes bodys – speciellt hennes pyjamas med fötter – börjar bli lite små. I alla fall på längden. Det är dock inte så konstigt då sötaste tjejen växer så fint. Hon väger nu 4900 gram och är 58.5 cm lång! Så på två veckor har hon gått upp ca 400 gram och 2,5 cm. Inte illa på så kort tid och enligt min barnmorska på BVC så ser hennes tillväxtkurva väldigt fin ut 🙂