Skrikig natt

Inatt blev vi väckta av en ledsen tjej som grät och skrek. Michelle har sina rutiner på natten där hon vaknar runt 2 och 4 för ett blöjbyte (om det behövs) och mat för att sedan somna om men inatt var hon så ledsen. Hon vaknade till som vanligt med lite smågnäll som snabbt blev till skrik och gråt. Jag försökte ge henne bröstet utan framgång och att ha henne nära men det hjälpte inte. Hon bara fortsatte vara ledsen och det gjorde mig så förtvivlad. När sitt barn skriker och är ledsen och man inte vet varför så känner man sig så hopplös då man inte vet vad som är fel och när inget man gör verkar hjälpa. Det gör liksom ont i mammahjärtat. Men ett blöjbyte och mycket närhet från både mig och Alex senare så lugnade hon ner sig för att sedan greppa tag om bröstet. Tror det tog 1 timme innan hon tillslut somnade i djupsömn så jag antar att hon bara behövde extra närhet inatt + sin nattliga matstund. Lilltjejen då <3

Nu sover Michelle bredvid i soffan så jag ska passa på att äta lite, dricka varm choklad då det är sådant väder idag och leta upp ett babygym till henne. Vill ha ett med mycket färger och figurer så att hon får stimulera alla sina sinnen och upptäcka färger, ljud och olika texturer.