Teddyoverall

Hej alla fina läsare, hur mår ni? Visst är det skönt med en ny vecka. Visserligen har min förståelse över dagar och tid suddats ut rejält då jag är mammaledig men det är något speciellt med just måndagar som aldrig kommer försvinna. Det sitter liksom i ryggraden att se de möjligheter som en ny vecka för med sig och att vilja ta vara på dom. Jag måste bara komma på ett sätt att göra det samtidigt som majoriteten av min tid under dagarna går åt till att vara med min lilla tjej. Då är frågan: hur hittar man som blivande entreprenör tiden till att jobba på sin business när världens sötaste tjej snor ens uppmärksamhet? Det ska jag fundera på!

I helgen så fick min bror Hjalmar och hans tjej äntligen träffa lilla Michelle. På grund av dumma coronaviruset så är det inte många i vår närhet som träffat henne än och mina föräldrar har inte ens fått hålla henne än då de vill hålla sig på avstånd (de har endast sett henne i sin vagn.) Så vi tar det en dag i taget, men i helgen fick de äntligen träffa henne på en promenad i hennes söta teddyoverall. När hon blev ledsen på vägen hem så bar jag henne vilket såg ut som att jag bar på en teddybjörn. Så gulligt alltså! Det var även första gången som jag ammade utomhus. Satte mig på en sten och fick låna Alex jacka som extra värme och skydd. Vad gör man inte när sin lilla plutt blir hungrig när man inte är hemma 🙂