Strömavbrott

Det blev ingen promenad för oss idag då ett strömavbrott hindrade oss från att komma ner till entrén i byggnaden. Hade vi bott längst ner hade det inte varit några problem men då vi är i behov av hissen för att få ner barnvagnen så var det bara att vända tillbaka in i lägenheten igen haha. Värt att nämna är att det tog mig nästan 1 timme att göra Michelle redo för en promenad då hon blev ledsen, ville ammas, blev otålig och gnällig fram tills att jag, stolt och redo 1 timme senare, kunde kalla på hissen bara för att inse att strömmen gått haha Strömmen kom tillbaka för bara en liten stund sedan (nästa 5 timmar senare) så nu väntar vi på hemleverans av pizza för att få i oss en sen middag. Blir en pizza mexicana för mig då Alex tycker jag är tråkig som först ville ha en vanlig capricciosa haha Jag är väldigt enkel i min smak när det kommer till mat och gillar när det är väldigt simpelt med tydliga och inte för många olika ingredienser (om de inte gifter sig väldigt bra, som exempelvis tacos) 😀

Hur är ni med mat och vilken pizza beställer ni helst?

Juste, jag har summerat min upplevelse från förlossningen där jag berättar hur allt gick till. Tänker att den kommer upp imorgon så det får ni inte missa!