Sova på soffan

Hej!

Inatt sov jag för första gången på soffan. Michelle ville verkligen inte sova och vad jag än gjorde så var hon otålig, gnällig och ville bara smutta på bröstet hela tiden. Både för att äta och bara för sugandets skull. Kändes som att brösten blev tomma efter ett tag vilket säkert resulterade i att hon blev otålig. Inte för att det funkar så men det kändes som det. Tror hon var väldigt övertrött så att hon själv inte visste vad hon ville. Äta, sova, vara ledsen, upptäcka eller gosa. Hon ville varken sova i sin spjälsäng (som vi försöker  vänja in för henne), i sitt babynest i sängen eller i sängen bredvid mig. Så vad gör man då, jo man testar alternativ nummer 4 som var soffan. Efter att ha liggammat i kanske 10 minuter så somnade hon lugnt och stilla och jag därefter. Sömnen går verkligen i vågor för henne haha Den ena sömnen helt olik från dagen innan 🙂

Men nu är det en ny dag. Vi båda har tagit en powernap under dagen, ätit och bara tagit det lugnt men ska nu ge oss ut på en promenad i det soliga vädret. Nu är det verkligen vår ute men det jag kan tycka är knepigt är hur man ska klä henne så att hon varken är för varm eller för kall. En overall eller jacka känns lite för varmt för henne så det kanske räcker med en babybody, leggings, tjockare babystrumpor och en tröja?