1 månad idag ❤

Idag blir Michelle 1 månad 🥳. Jag kan inte begripa att det redan har gått en månad sen vi kom hem från BB. Det känns som att det var igår värkarna satte igång och vi två lämnade lägenheten för att sedan komma hem 2 dagar senare med vår nya familjemedlem. Nu är vi äntligen 3 i vår lilla familj och när klockan slog 16:03 den 21 mars så gjorde du våra liv fullständiga. Tänk att kärleken för dig redan än större än något annat.

Det är helt ofattbart hur snabbt tiden går när man lever i en bebisbubbla. Samtidigt som tiden har gått väldigt fort så har tiden samtidigt gått väldigt långsamt, som att hon har varit med oss betydligt mycket längre än så. Kul hur hjärnan och sin tidsuppfattning fungerar ibland. Grattis på 1 månads dagen lilla älskling, det är så underbart att se hur mycket du har förändrats och utvecklats under denna månad. Ska bli så fantastiskt att se vad du kommer lära dig, utvecklas och förändras under den kommande månaden ❤ Älskar dig lilltjejen ❤