Tillväxtkontroll 2

Hej allihopa och hej måndag – vilken underbar dag vi blir bortskämda med idag. Strålande sol, den sorts värme man länge längtat efter för att på riktigt kännas som en vårdag och en helt ny dag med nya möjligheter. Underbart! Jag och Michelle har precis kommit hem efter ett besök hos barnvårdscentralen här i Tyresö för tillväxtkontroll nummer 2 följt av en 45 minuter lång promenad i naturen här i området. Btw, hur underbart är det inte att ta en promenad i naturen? Varför har man inte gjort det mer tidigare? Men det kommer bli mycket naturpromenader med lilltjejen framöver 🙂

Lilltjejen växer så det knakar, både viktmässigt och på längden. När hon föddes vägde hon prick 3900 gram och var 52 cm lång. Idag väger hon 4525 gram och är 56 cm lång. Så på snart 1 månad har hon gått upp över 600 gram. Sen får vi inte glömma att hon minska några gram efter förlossningen, som nyfödda gör, så hon har säkert lagt på sig 1 kg sen hon föddes. Kul och skönt att höra att min bröstmjölk ger henne tillräckligt med närig så att hon växer som hon ska 🙂