Utökningsfasen

Vardagen styrs verkligen helt och hållet av Michelle just nu. Sakar man tidigare tagit för givet och alltid haft tid för som exempelvis att äta, duscha och blogga är just nu som bortglömt. Det är min andra, tredje och fjärde prioritet just nu och idag syntes det tydligt då Michelle satt som fastklistrad mot mitt bröst och ville enbart ligga i min famn i över 6 timmar haha. Så fort jag lade ner henne när hon visade tecken på sömn så började hon gråta och gnälla – ja då var det bara att ge henne mer närhet. Kanske har det att göra med att hon snart är 1 månad(!!!) och är i den fasen där närhet och mer bröstmjök är väsentligt för hennes utveckling? Tror det hette något med utökningsfasen, det är i alla fall något som det talats om i BFmars2020 på Facebook. Ni som har barn, är detta något ni känner igen? 🙂

Nu är i alla fall Alex hemma och kan gosa med lilltjejen medan jag ska sätta igång med maten. Ska testa att laga något nytt som jag hoppas blir bra och blir de det så kommer jag dela det för er. Det är en japansk maträtt som är så simpel i innehållet men så god.