Utöka mina kunskaper

Då har jag sökt lite kurser till hösten för att fortsätta utveckla mina kunskaper. Det blev bland annat en kurs inom programmering, kurs inom projektledning och kurs i affärsutveckling. Spännande och allt sker såklart på distans så att jag kan studera hemifrån med sällskap av sötaste Michelle utan att behöva sitta i ett klassrum. Jag vill verkligen ta vara på min mammaledighet och den ”lediga” tid jag har nu till att fortsätta utvecklas så att jag inte halkar efter i yrkeslivet. Envis som jag är haha. Sen ska jag såklart inte ta så lätt på mammaledigheten och vad det kommer innebära för min tid, energi och ork men det skadar inte att ansöka. Kommer jag in så tar jag ställning till det då och tar ett beslut utifrån den tid och ork jag har då. När antagningsbeskedet kommer är Michelle några månader och jag lär då ha en bättre förståelse över hur mycket jag kommer orka med om dagarna haha.

Har ni sökt några utbildningar till hösten och i så fall inom vilket område? 🙂