Ansökt till förskolan

Hej alla fina läsare, hur mår ni? Har ni haft en fin påsk och njutit av lite långhelg? Känns så konstigt för min del att inte tänka på jobb eller reflektera över helger men om jag ska vara ärlig så är det lite skönt att bara ta varje dag som den kommer och gosa med min lilla tjej. Tänka sig att dagarna bara tickar på utan några måsten för min del och att hon snart är 1 månad. Whaaa vad fort tiden går men jag älskar verkligen att se hur hon utvecklas för varje dag. Hon är en envis liten tjej som redan nu vet vad hon vill och styr och ställer för mamma och pappa. Det har hon ärvt från mig, min envishet är en av mina positiva – och negativa – sidor som gjort mycket gott för mig. Ska bli kul att se vad mer hon ärvt från oss 🙂

Har precis skickat iväg en ansökan till tre olika förskolor i Tyresö. I know, lite sent påtänkt kanske ni tänker då det är hög konkurrens om platserna, men enligt hemsidan får man endast ansöka om plats tidigast 3 månader efter barnets födsel. Däremot så sa de helt tvärtemot när vi ringde tidigare idag. ”Det är bara att ställa barnet i kö så snart barnet är fött”. Okej, missvisande information rörande detta så vi skickade iväg en ansökan med förhoppning att vi får en plats på Montessoriförskolan här i Tyresö. Håller tummarna!