Vacker blombukett

Just nu ligger Michelle och sover på soffan här bredvid och jag dör sötdöden då det inte finns något sötare än bebisar som sover på sidan med en pyjamas på sig. Speciellt när de lyfter på benen och sover i fosterställning. Jag dör så sött alltså, vill bara äta upp henne! Det gör inte saken bättre när hon ger ifrån sig alla söta små ljud så fort hon rör på sig. Hjärtat smälter verkligen för minsta lilla, att man kan älska en liten krabat så mycket. Min söta lilla tjej.

Natten var sisådär inatt. Hon bestämde sig för att somna runt 1 och vakna lite då och då för att smutta på bröstet. Vi försöker introducera nappen till henne då hon inte alltid vill äta alla gånger hon vill åt bröstet men även det kräver introduktion och vana för henne. Men man får ge det tid, hon är inte ens 3 veckor än och hon märker säkert att nappen inte har samma form som bröstet och är därför lite envis med att spotta ut den haha 🙂

Btw så fick jag ett så fint blombud tidigare i veckan från min morbror Toni och hans fru. Nu har blommorna äntligen blommat ut så kändes roligare att ta kort på blombuketten då. En så färgglad och vacker blombukett, en riktig påskbukett med vårens alla färger. Tusen tack och tack för kortet som ni skickade med.