Tillväxtkontroll

Michelle växer som hon ska och följer sin kurva väldigt fint. Phu så skönt att höra, man är ju så orolig att hon kanske inte går upp i vikt eller växer som hon ska av att endast äta bröstmjölken. Men tack och lov så får hon tillräckligt mycket näring från bröstmjölken för att växa i en bra takt som inte är för snabb eller för långsam. Hon är idag 54 cm och väger 3995 gram (tidigare 52 cm och 3900 gram när hon föddes) och man ser verkligen på henne att mycket har hänt på 2,5 vecka. Man börjar förstå meningen med att njuta av tiden med småbarn då det sker stora förändringar så snabbt. Tänk er om 2 veckor hur annorlunda hon kommer vara då. Man märker redan hur nya ansiktsuttryck tar form och hur hon fäster blicken allt mer. Det är framstegen som kommer vara så fantastiska att följa med henne och att få vara en del av så många av hennes första upplevelser. Så underbart alltså ♥