Lugnare natt

Hej! Inatt blev det lite bättre. Michelle höll sig vaken till strax efter 1 inatt men tack och lov utan att vara övertrött. Hon var snäll och gosig fram tills att hon somnade vilket gjorde nattningen betydligt mycket lugnare för oss alla tre. Alex kunde somna vid en någorlunda bra tid inför dagens arbete och jag kunde skapa ett lugn för Michelle att somna i. Det är verkligen inte lätt det här men vi tar en dag i taget och lär oss under tiden. Vi har i alla fall lärt oss att inte lägga ner Michelle i sitt babynest/sin säng om hon inte hamnat i djupsömn än (om hon somnar i ens famn). Är vi lite för snabba så kommer hon vakna och vara grinig på oss = skrika och vara ledsen. Så vi väntar några extra minuter för att vara säkra innan vi lägger ner henne. Så man lär sig sina knep 🙂

Vi ska snart röra oss till vårt BVC här i Tyresö för att se över lilltjejens tillväxtkurva. Mäta hennes vikt, hennes längd och i övrigt se så att hon mår bra. Ska bli skönt att komma ut på en kort promenad också för frisk luft, både för mig själv och lilltjejen. Man klagar inte direkt över att vara mammaledig nu när våren gör intåg i landet och man faktiskt ser fram emot att ge sig ut på promenader med sin lilla plutt.