Första dagen bara vi två

Hej alla fina läsare – hur mår ni? Jag lever fortfarande som på moln i min bebisbubbla men ska nu försöka få lite rutin på dagarna igen. Alex är tillbaka på jobbet idag efter att ha varit hemma med oss under 10 arbetsdagar (som partnern alltid får i samband med förlossningen för att hjälpa till de första dagarna – så himla bra alltså!) så nu är det bara jag och lilltjejen hemma. Första dagen bara vi två. Så mysigt vi ska ha det. När jag pratar om rutiner på dagarna så kommer det självklart hållas på en bra nivå utan några höga krav eller måsten på mig själv. Michelle och såklart mitt mående kommer först. Det blir att vila, äta, bebisgosa och vara lite effektiv. Om jag orkar vill säga.

Just nu sover lilltjejen bredvid i soffan så jag passar på att äta lite frukost innan jag ska sova lite jag med. Hon höll oss vakna till 2 inatt då hon skrek och var väldigt ledsen. Det gör så ont i mammahjärtat när man inte varför hon är ledsen. Vi tror att hon var övertrött och behövde extra mycket närhet och amning för att bli lugn innan hon tillslut somnade i sitt babynest. Idag är hon 2 veckor och 2 dagar gammal och inte nog med det så är det mormors födelsedag. Stort grattis mamma på din dag ♥