Ida Warg Tanning Drops

Testar-ida-wargs-tanning-drops

Update om graviditeten: Fortfarande inga känningar eller tecken på att lilltjejen vill komma ut. Tror dock att en bit av min slempropp ”släppte” inatt så det kan vara ett tecken på att en eventuell förlossning inte är långt borta.

Vad är en slempropp och varför får man en slempropp som gravid?

Jo, slemproppen sitter i livmoderhalsen mellan slidan och livmodern för att skydda fostret mot exempelvis bakterier. När proppen väl släpper så kan det vara ett tecken på att värkarna snart sätter igång. Dock kan slemproppen släppa redan veckor innan sitt beräknade förlossningsdatum så man ska inte lita allt för mycket på att det är ett tecken på att förlossningen snart ska sätta igång.

ida-warg-tanning-drops-vegansk-hudvård

Okej, tillbaka till det som inlägget ska handla om – nämligen Ida Wargs Self Tanning Drops som jag nu har testat under veckan. Jag har applicerat dropparna under 4 kvällar nu och är redo att ge ett omdöme. Jag är väldigt nöjd 🙂 Dessa self tanning drops är veganska och inte testade på djur vilket är ett plus. Precis som övriga tanning drops så blandar du ut några droppar i din dagkräm eller nattkräm för att ge huden en naturlig solbrun ton. Perfekt nu inför våren.

self-tanning-drops-omdöme self-tanning-drops-före

Jag är väldigt nöjd över resultatet. Jag har blandat ut dessa self tan drops i min nattkräm under 4 kvällar och blandade 4-6 droppar. Tycker dock det var lite svårt att dosera rätt mängd droppar då konsistensen är lite ”seg” jämfört med andra hudvårdsprodukter jag använt. Detta gör det lite knepigt att räkna ut exakt hur många droppar man får ut men ca 1/3 av pipetten brukar bli bra.

Huden får en jämn och fin solbrun ton som inte känns överdriven eller orange. Den känns väldigt neutral och precis lagom i nyansen vilket passar mig som har en ljus hudton (typiska skandinaviska pigment haha). Kan vart rekommendera dessa Self Tanning Drops från Ida Warg –  perfekt för dig som letar efter vegansk hudvård som dessutom är prisvärd och snabbt ger tydliga resultat.

resultat-ida-warg-tanning-drops solbrun-ton-utan-skadlig-UV-exponering brun-utan-sol-ansiktet