En dag över tiden

Fina läsare, hur mår ni? Hoppas att ni gör det bästa av sitautionen i samhället just nu och ser det positiva som ändå sker i er vardag. Det kan vara känslan av att det är fredag, att du fick lite sovmorgon eller att du har ett roligt telefonsamtal att se fram emot när arbetsdagen är slut. Allt är inte svart och vitt, det finns fortfarnade mycket att vara glad över bara man väljer att vara mottaglig för dom.

För min del så rullar mammaledigheten på i ett lugnt tempo. Har varit mammaledig i en vecka nu och känner att jag verkligen tar dagen som den kommer, så som jag ska göra. Borde kanske vila ännu mer – och med vila menar jag sova då jag upplevde ännu en natt med otroligt dålig sömn. Var vaken till halv 4, gick upp för att kissa 3 gånger, gick upp för att äta yoghurt 1 gång och såg nästan 3 filmer innan jag tillslut somnade för en liten gnutta sömn. Vred mig hela tiden så känner mig inte direkt utvilad idag. Lilltjejen har inte gjort några tecken på att vilja komma ut idag heller (har gått 1 dag över tiden nu) men vi får helt enkelt se när det blir dags. Tror det är därför jag sover så dåligt nu också då jag tänker så mycket. Kroppen och sinnet vet vad som väntar och gör det svårt för mig att slappna av.