Kommer vi föda idag?

IDAG ÄR LILLTJEJEN BERÄKNAD! 19 mars 2020 ska hon födas och har nu bakats i 9 hela månader. Tänka sig att jag har varit gravid i 9 månader. Det känns inte som så länge och måendet höll sig stabilt under hela resan. Saknar dock att jag aldrig fick några cravings under graviditeten, det som jag såg fram emot mest med själva graviditeten – förutom att se magen växa och känna pluttens alla sparkar, high fives och dansnummer inne i magen ❤

Även fast det idag är hennes due date, hennes beräknade förlossningsdatum, så är det upp till henne om hon kommer ut idag eller inte. Om vi fick bestämma skulle hon ha kommit ut redan i förrgår (haha) men än så länge har jag inga känningar av att något ska sättas igång. Trist alltså, vi kan och vi vill inte vänta längre! Vi vill träffa dig lilla M

4 tips för att förlossningen ska starta

  • Gå i trappor.
  • Röra på sig, exempelvis städa, gå på promenad eller träna lätt.
  • Äta annans i stora mängder.
  • Vila och slappna av.