Ekologisk hudvård

Inlägget innehåller annonslänkar från Lyko

Då har man fyllt på hudvårdsförrådet hemma med aktiv hudvård och ekologiskt hudvård som ska få min hy helt flawless inför vårens strålande solstrålar när jag och lilla M tar vår dagliga promenad i naturen. Vet dock inte om det har något att göra med att man börjar bli äldre, hormoner från graviditeten spelar ett spratt eller att man slarvar lite med hudvården men jag saknar ”glowet” i huden. Som att jag använder fel produkter. Då 90% av alla mina nuvarande hudvårdsprodukter sjunger på sista refrängen så passade jag på att lägga en beställning på bra och prisvärd hudvård för normal hud. Nya hudvårdsprodukter för att vara exakt – har fortfarande inte hittat mina go to produkter än men vill gärna hitta mina favoriter. Håller tummarna att några av dessa ansiktskrämer, exfoliering med syra och self-tan drops gör underverk för min hud.

Inlägget innehåller annonslänkar från Lyko