Första dagen på ledigheten

Hej alla fina läsare – har ni haft en fin helg? 🙂 Hur ser veckan ut för er, jobbar ni hemifrån eller tar ni er till er arbetsplats som tidigare? Oavsett så ska ni tänka på varandra, ta alltid det säkra före det osäkra <3 Min mammaledighet börjar ju idag, så konstigt att inte behöva tänka på jobb eller några måsten under 10 månader nu men det känns skönt att bara vara hemma och njuta av lite egentid. Känner att det är välbehövligt haha

Jag hade först tänkt skriva en to-do lista för dagen så att jag ändå känner mig produktiv och effektiv under ledigheten. Men sen slog det mig att nää, det ska jag verkligen inte göra. Den här tiden är till för att vila, enbart vila och tid för mig själv, inte stressa över att få så mycket som möjligt gjort. Tills att lilltjejen väljer att komma ut (3 dagar till BF!!!) så ska jag fylla mina dagar med det jag känner för. Vill jag städa lite då gör jag det, vill jag spendera 3 timmar med att jobba på min företagsidé så gör jag det, vill jag jag se en hel säsong av Gossip Girl så gör jag det. Inga krav, inga måste, inga förväntningar – Så himla skönt 😀